2011. április 10., vasárnap

Nyílt tábor a Véderő szervezésében!


A Véderő ismételten megrendezi a már hagyománnyá vált nyílt táborát, amelyre szertettel várunk minden hazáját szerető fiatalt és felnőttet, akiket érdekel a katonai és önvédelmi alapismeretek elsajátítása.

A tábor Gyöngyöspatán lesz megrendezve 2011 04. 22-24.

Találkozási hely és időpont: Gyöngyöspata 2011 04. 22. Kecske-Kő 6. du 15:00 h

A jelentkezési korhatár 14. évtől.

Amit hozni kell: sátor, hálózsák, vagy takaró, 3 napra enni és innivaló, váltás fehérnemű, zokni és felsőruházat, rossz idő esetén meleg ruha, katonai jellegű gyakorló öltözet, bakancs, tűz gyújtására megfelelő eszköz, elemlámpa. akinek van AIRSOFT fegyver. Szúnyogirtót ajánlatos hozni! Aki tud, hozzon bokszkesztyűt.

Amit tilos a tábor területére behozni: alkohol, drog és egyéb más butító eszközöket. Akinél ilyesmit találunk, annak azonnal el kell hagynia a tábor területét.

Programok: terepharcászati oktatás, önvédelmi ismeretek, fegyverismeret, lövészet elméleti és gyakorlati oktatása, katonai közelharc, erőnléti szintfelmérés, éjszakai harcászat, különböző taktikai feladatok elsajátítása-megoldása, járőrgyakorlat, és még számos honvédelmi ismeret.

Viselkedési szabályzat:

A három nap alatt katonai rendszabályok lépnek érvénybe a tábor területén. A beosztott vezetőknek és katonai rendészetnek maradéktalanul engedelmeskedni kell a tábor lakóinak. Parancsmegszegés esetén a renitens személynek azonnal el kell hagynia a tábor területét. A feladatokat mindenki erőnlétéhez, testsúlyához, neméhez mérten szabjuk ki.

A részvétel a Véderő tagjainak 2000 Ft/fő, a civileknek 3000 Ft/fő.

Fizetés: a helyszínre érkezéskor történik

Pénteken és szombaton egyszeri meleg vacsorát biztosítunk a résztvevő személyeknek.

Jelentkezés: vedero.sajtoiroda@gmail.com tábor jeligére!

Nincsenek megjegyzések: