2011. április 23., szombat

Mindenhová nemzeti polgárőrséget!

A tegnapi napon a Magyar(ellenes) Rendőrség bebizonyította, hogy a becsületes magyar emberek biztonsága helyett ők csak a cigánytelepek és visszaeső bűnözők nyugalmát védik meg!

A Szebb Jövőért Polgárőr egyesület polgárőreit vegzálják, a szervezetet támadják, Gyöngyöspatán saját tulajdonából hurcolnak el embereket mert nem tetszik a ruhájuk! Pedig a feladatuk pont az lenne, hogy a tulajdonos részére biztosítsák, hogy a tulajdonát biztonságosan megközelíthesse! Szabályt alkotnak a Tiszavasváriban megalakított Csendőrség ellen, közben semmit nem tesznek az egyre terjedő és egyre erőszakosabb bűnözők ellen! Büntetlenül, felderítetlenül rabolják ki, ölik le a magyar embereket. Patakokban folyik az országban a bűnözés áldozatává vált magyar emberek vére! A rendőrséget meg egyedül csak a korkedvezményes júdásnyugdíja foglalkoztatja!

Itt az ideje az összefogásnak és a rendszer "kiéheztetésének"!

Minden településen alakuljon nemzeti polgárőrség, és összehangoltan egy időben szervezzenek az ország településein előre meghirdetett "sétákat" a bűnözés által fertőzöttebb utcákba! És meglátjuk lesz-e elég létszám mindenhová rendőri túlerőt meg lezárásokat biztosítani...
forrás

Nincsenek megjegyzések: