2012. augusztus 27., hétfő

Petrovszki Attila

Mozgalmunk legkiemelkedőbb alakja,sok ember példaképe Petrovszki Attila(12-0) mma mérkőzései. Nem mellesleg pedig volt magyar erőemelő bajnok és straight edge életvitelt követő!
Sokan,nagyon sokan vehetnének példát róla.
Radnóti László 2010 szept. 10.Taskó Rodrigó 2010 nov. 13.

(...) A nézők nagyon élvezték az erősen tetovált Békés megyei nehézfiú, Petrovszki Attila és a debreceni Pitbullok kötelékébe tartozó Taskó Rodrigó harcát. A nehezebb Petrovszki a kiegyenlített első menet után a második etapban „kiült” ellenfelére, beindította a sorozást, a mérkőzésvezető – a cívisek szerint túl korán – leállította a küzdelmet, s a tetkós fightert hirdette ki győztesnek. (...)

Fecser Szilárd 2011 március 12.Eck László duel 2011 április 16Visszavágó 2011 június 3.???? 2011 június 17

Petrovszki Attila mérkőzése igen furcsára sikeredett. Az MMA-ban még hibátlan békéscsabai vagány már kinézetével is igen nagy hatást gyakorolt a moldáv közönségre: testén nem sok szabad felület van, melyet ne díszítene tetkó. A rendezők a 2x5 percre tervezett bunyóra egy szambó bajnokot küldtek ellene szorítóba. Nem volt finomkodás, a gongszó után rögtön összeugrott a két harcos. Petrovszki a tőle megszokott vehemenciával vetette magát a bunyóba, ám az időmérőnek köszönhetően az első menetben befogott hátsó fojtását nem sikerült befejeznie. A nehéz helyzetben lévő moldávot megmentették, az első felvonást 3:15-nél „elegánsan” lekongatták. Az órakezelő „szakember” a második etapban is főszereplővé lépett elő, ekkor 3:26-nál vetett véget a menetnek. A felek, bár Petrovszki magasan jobb volt, készülődtek az extra mentre, a csinos hölgy körbe is vitte a folytatást jelző táblát, ám ekkor beszaladt a szervező, s kihirdették a leamortizált moldáv győzelmét. Juhász Attila elmondása szerint akkora volt a csalás, hogy később a szervezők is elszégyellték magukat, s az öltözőben átadták Petrovszkinak az aranyérmet, így a csabai fighter megőrizte veretlenségét.

Horváth Sergiu Adrián 2011 szeptember 17.


2011 október 23.

Nagybánya +85 kg négyes mma torna győztes!

Gabriel Calin 120kg

 
0,50 másodperctől és csapattársa Kálucz Mártin 4,50 mptől.

Döntő 

Sergiu Breb Besztercei Rajmund  2011 november12.Végére egy kis összefoglaló(highlight) videó.

Nincsenek megjegyzések: