2012. augusztus 27., hétfő

Petrovszki Attila

Mozgalmunk legkiemelkedőbb alakja,sok ember példaképe Petrovszki Attila(12-0) mma mérkőzései. Nem mellesleg pedig volt magyar erőemelő bajnok és straight edge életvitelt követő!
Sokan,nagyon sokan vehetnének példát róla.




Radnóti László 2010 szept. 10.



Taskó Rodrigó 2010 nov. 13.

(...) A nézők nagyon élvezték az erősen tetovált Békés megyei nehézfiú, Petrovszki Attila és a debreceni Pitbullok kötelékébe tartozó Taskó Rodrigó harcát. A nehezebb Petrovszki a kiegyenlített első menet után a második etapban „kiült” ellenfelére, beindította a sorozást, a mérkőzésvezető – a cívisek szerint túl korán – leállította a küzdelmet, s a tetkós fightert hirdette ki győztesnek. (...)

Fecser Szilárd 2011 március 12.



Eck László duel 2011 április 16



Visszavágó 2011 június 3.



???? 2011 június 17

Petrovszki Attila mérkőzése igen furcsára sikeredett. Az MMA-ban még hibátlan békéscsabai vagány már kinézetével is igen nagy hatást gyakorolt a moldáv közönségre: testén nem sok szabad felület van, melyet ne díszítene tetkó. A rendezők a 2x5 percre tervezett bunyóra egy szambó bajnokot küldtek ellene szorítóba. Nem volt finomkodás, a gongszó után rögtön összeugrott a két harcos. Petrovszki a tőle megszokott vehemenciával vetette magát a bunyóba, ám az időmérőnek köszönhetően az első menetben befogott hátsó fojtását nem sikerült befejeznie. A nehéz helyzetben lévő moldávot megmentették, az első felvonást 3:15-nél „elegánsan” lekongatták. Az órakezelő „szakember” a második etapban is főszereplővé lépett elő, ekkor 3:26-nál vetett véget a menetnek. A felek, bár Petrovszki magasan jobb volt, készülődtek az extra mentre, a csinos hölgy körbe is vitte a folytatást jelző táblát, ám ekkor beszaladt a szervező, s kihirdették a leamortizált moldáv győzelmét. Juhász Attila elmondása szerint akkora volt a csalás, hogy később a szervezők is elszégyellték magukat, s az öltözőben átadták Petrovszkinak az aranyérmet, így a csabai fighter megőrizte veretlenségét.

Horváth Sergiu Adrián 2011 szeptember 17.


2011 október 23.

Nagybánya +85 kg négyes mma torna győztes!

Gabriel Calin 120kg

 
0,50 másodperctől és csapattársa Kálucz Mártin 4,50 mptől.

Döntő 

Sergiu Breb 



Besztercei Rajmund  2011 november12.



Végére egy kis összefoglaló(highlight) videó.

Nincsenek megjegyzések: