2012. augusztus 20., hétfő

VII.Hungária skins sporttábor beszámoló!


Hungária Skins sporttábor - ott voltunk!


Az idén is megrendezésre került az immár hagyományosnak mondható Hungária Skins sporttábor július 13-15 között Békésen. A tábor valóban nemzetiszocialista keretek között zajlott, nem volt engedélyezett a dohányzás és az alkoholfogyasztás sem, de ez nem okozott problémát legtöbbek számára, hisz önmaguk is káros szenvedélyektől mentes életet élnek az élet minden napján. A tábor vezetője Petrovszki Attila volt, akinek külön köszönet, hogy ennyit fektetett a tábor megszervezésébe, és ilyen remek három napot tölthettünk együtt. A táborban legtöbben az NS Straight Edge Hungaryt képviselték, de voltak, ezen kívül Werewolfskinsből is résztvevők. A tábor mindvégig fegyelmezett rendben zajlott (NS-koncertekre jellemző deviáns kicsapongásokról nem beszélhetünk). Az első napon érkezés után elfoglaltuk a szállást, volt, aki sátorban, és volt, aki faházban lett elszállásolva, ezt követően a tábor vezetője ismertette a tábor programját, majd következett az első edzés, melyet a második napon még egy délelőtti, egy délutáni, és a harmadik napon egy délelőtti edzés követett.

Az edzések során főleg olyan gyakorlatokat ismertünk meg, amelyeket bárki bárhol önállóan vagy társával együtt anyagi ráfordítás nélkül el tud végezni. Az edzéseken még különböző, főleg MMA-ban használatos technikákat ismertünk meg. Külön ki kell emeljem, hogy mindenki tiszta szívéből csinálta végig a fárasztó és kemény edzéseket, és senki sem adta fel, küzdött a végsőkig, melynek az életben is ugyanúgy meg kell legyen az eredménye. Hiszen csak az maradhat életben, aki képes a célokért küzdeni, és kitartani, ameddig csak lehet. Mindkét ott töltött estén tábortűz mellett beszélgetésekre került sor, mely során megismerhettük egymást, és különböző egyéb témákat beszéltünk meg, végig tiszteletben tartva a másik fél gondolatát, fáradtan, de annál jobb hangulatban. Itt érezhettük azt a jelmondatot, amit az eseményt hirdető plakát is bemutatott, hogy erős testben ép lélek, hiszen nem elég, ha valaki fizikálisan kiemelkedik a szürke átlagból, szellemileg is kell képezze magát, de ez fordítva is igaz kell legyen.

A harmadik napon kora délután lezajlott a tábor zárása, így mindenki idejében haza tudott jutni, hiszen volt olyan is, aki Székelyföldről utazott a rendezvényre, utólag is minden elismerés számára!

A tábor után az emberben nagyon sok élmény maradt, még minden olyan friss volt, ezért ez a beszámoló is csak most érett meg arra, hogy elkészüljön. Most egy példát mondok, hogy az olvasó is érezze a tábor magasztos szellemiségét. A Hungária Skins egy tagja (többgyermekes családapa) egy napra azért utazott le Budapestről, hogy együtt legyen bajtársaival, egy közösségben. Végig csinálta az edzéseket és még aznap hazament, hiszen otthon várta szerető családja és gyermekei. Ez példa kell legyen mindenki számára, főleg azoknak, akik megtehetnék, hogy részt vegyenek hasonló jellegű rendezvényeken, de különböző okokra hivatkozva nem teszik ezt meg. Itt most nem arra kell gondolni, hogy valaki anyagilag nem engedheti meg magának, hanem egyszerűen nem tetszik a helyszín, vagy túl „messze" van. Ez a mentalitás egy hungarista, nemzetiszocialista ember számára elfogadhatatlan és megvetendő, hiszen aki az olyan cselekvésekben nem vesz részt, ami kívül esik az ő komfortzónáján, akkor feltehető a kérdés, hogy miért is „harcol".

Mi még egyszer köszönjük, hogy részt vehettünk a táborban, jövőre remélhetőleg még többen részt tudunk venni és méltó módon tiszteleghetünk harcos őseink előtt, hogy mi is az ő útjukat járjuk!

Kitartás.hu nyomán NS ellenállás.

Nincsenek megjegyzések: