2012. augusztus 13., hétfő

Akarat diadal beszámoló!

NS straight edge Hungarytől

Már majd' egy éve felmerült az ötlet, hogy Hazánkban megrendezzenek egy nemzeti szocialista küzdősport gálát, mely az Akarat Diadala nevet kapta. A szervezőknek nem volt könnyű dolguk, ugyanis ez volt az első ilyen jellegű rendezvény Magyarországon.


Bizonyos embereknek szúrta a szemét, hogy a fehér fiatalok nem otthon ülnek a számítógép előtt, vagy önpusztító életet élnek, hanem félretéve minden ellenségeskedést, egységet építve vesznek részt egy sporteseményen. Mindent meg is tettek annak érdekében, hogy a rendezvény ne jöhessen létre, vagy legalábbis megnehezítsék a lebonyolítását. Szinte az utolsó pillanatban derült ki, hogy mégsem a meghirdetett helyszínen lesz megtartva a torna, de a szervezők megoldották a problémát, találtak egy megfelelő helyszínt a közelben.


A mérkőzések előtt beszédet mondott Sári György (MNA), Kovács André ( Ns Straight Edge Hungary) és Lantos János ( PHM). Jól rámutattak arra, hogy a magyar fiatalok hova süllyedtek az évtizedek folyamán. Nem edzenek, nem tanulnak, nem fejlesztik magukat sem szellemileg, sem fizikailag. Ahogy Sári György mondta, ma a boxtermekben nem magyar fiatalokat látni, hanem azokat, akiktől már nem lehet normális életet élni egyes településeken, azokat, akik az iskolában verik a magyar gyerekeket. Ez nem mehet így tovább. A magyar fiatalokat kiskoruktól a sport szeretetére, az egészséges életre kell nevelni, hogy ha arra kerül a sor megtudják védeni népüket, családjukat. Lantos János történelmi példákat hozott fel a magyarok hősiességére. Ezer éven keresztül megvédtük az országunkat. Átadták örökségüket nekünk, most már a mi feladatunk a Haza védelme. Ugyanaz a harcos vér folyik ereinkben, mint egykor őseinkben. Ne feledjük a mondást: a vér kötelez! Kovács André a straight edge-ről tartott rövid beszédet, ami szerencsére egyre nagyobb teret hódit Országunkban is.
Tartottak még beszédet az NFP-től és a Blood and Honour Hungáriától is, amikben kifejtették a szervezeteik tevékenységét.


A beszédek után a jelenlévők thai box és judo bemutatót láthattak, aztán délután 4 órakor megkezdődtek a várva várt mérkőzések. A harcosok K1, K3 és MMA szabályrendszerben mérhették össze erejüket. A szervezők úgy állították össze a párokat, hogy hasonló képességűek kerüljenek össze, a minél szorosabb és élvezetesebb küzdelmek érdekében. Indultak harcosok a PHM-től, Ns Straight Edge Hungarytől, Werewolf Skinstől és legtöbben az MNA-tól, de voltak szervezetfüggetlen indulók is. Láthattunk nagyon szép ökölharcokat, rúgásokat, de földharcból sem volt hiány. 2 mérkőzés kiütéssel, 1 technikai KO-val, 2 bírói pontozással és 2 meccs feladással ért véget. A harcosok kölcsönösen tisztelték egymást. Jó volt látni, ahogyan különböző szervezetek a marakodás helyett együtt vesznek részt egy ilyen építő jellegű rendezvényen. Nagy öröm volt számunkra, hogy minden ns straight edge induló győztesen hagyta el a ringet. Köztük Gy. Csaba, aki Erdélyből utazott le, hogy küzdhessen a gálán. Egy nagyon jó nap volt lelkesítő beszédekkel, idegtépő, izgalmas mérkőzésekkel, aki nem jött el, az bánhatja, várnia kell az Akarat Diadala II.-ig.


A rendezvényen is említették, vesztesek itt nincsenek. Aki indult és harcolt az Akarat Diadalán, az győzött. Követendő példaként állnak mindenki előtt.


Köszönjük a segítőknek, a Werewolf Skins és a Hungária Skins tagjainak, a Lél-recordsnak és a Harcos Budapestnek a felajánlott ajándékokért, és elsősorban Petrovszki Attilának, aki nélkül nem jöhetett volna létre ez a nagyszerű rendezvény!


Gratulálunk minden harcosnak, és további sikeres és eredményes felkészülést kívánunk a továbbiakhoz!


Ns Straight Edge Hungary


Nincsenek megjegyzések: