2011. április 20., szerda

Happy birthday Adolf Hitler!

Ma van Adolf Hitler 122. születésnapja!

Adolf Hitler az őrült tömeggyilkos aki kiirtott 6 millió zsidót. A tudatlan emberek nagy részének ez jut eszébe amikor a nevét emlegetik.
Azonban vagyunk egy páran akik tudjuk az igazságot. Hitler volt a 20. század egyik legnagyobb embere.
Hitler 1889 április 20.-án született Braunauban. Szegény körülmények között élt, szülei elhaláloztak, egyedül csapott neki a nagyvilágnak. Bécsnek vette az irányt, hogy szerencsét próbáljon, mint festő, hiszen ebbéli átlagon felüli képességei már gyermekkorában kitűntek. Ám elutasításban volt része, az akadémia rektora szerint a rajzaival semmi probléma nem volt, csupán annyi, hogy abból elsősorban arra lehet következtetni, hogy az építészethez van tehetsége. Érettségi híján azonban ez akadályokba ütközött.

Hitler életében a bécsi évek komoly tanulságokkal szolgáltak. A nyomor és az éhezés hű társává szegődött, s itt, ebben a hatalmas metropoliszban ismerte fel először azt a veszélyt, mely ellen egész hátralévő életében küzdött, a marxizmust, s a mögötte húzódó nemzetközi zsidót. Az első világháború kitörését hatalmas örömmel fogadta, önként jelentkezett a bajor 16. gyalogezredbe. Kiemelkedő hősiességével bizonyította hazafiságát, melyért kitüntetésben részesítették. A marxista-zsidó aknamunka következtében azonban a hátország összeomlott. Németországot, csakúgy mint hazánkat Trianonban, megcsonkították, megalázták. Hitler eldöntötte, politikus lesz.

A Német Munkáspárthoz csatlakozott ami akkor csupán 7 főből állt, de akkor is elhatározottak voltak a hatalom megszerzésében egy új ideológiát behozva a közéletben.

Az 1923-as sörpuccs után Hitlert 1 évre börtönbe zárták ahol megírta híres könyvét a Mein Kampf-ot. Ezután választással próbálták megszerezni a hatalmat ami sikerült is. 1933-ban ők alakítottak kormányt, 1934-ben Hitler lett a birodalmi kancellár, tejhatalma lett.

Már akkor nem tetszett ez a zsidóknak és háborút üzentek Németországnak aminek meg i s lett az eredménye, háborúba sodorták Németországot. Ami Hitler tömeggyilkosságát illeti, amint az alábbi videóból is kiderül nem akarta kiirtani a zsidókat, Palesztinába vándorolhattak szabadon. A videók szektorban a Holokauszt revizionisták kutatásai videóból is kiderül, a tábor területén(az első koncentrációs táborok a háború kitörése után 1 évvel jelentek meg) a zsidók szabadon mozoghattak, voltak zsidó óvodák, iskolák, úszómedencék, sportrendezvényeket, előadásokat szerveztek. A tábornak volt saját pénze, amire értékeket lehetett venni. Erre mondják a zsidók azt, hogy rettenetes körülmények és hogy gázkamrában irtották a zsidókat.

Ami a német népet illeti, elég megnézni néhány videó felvételt a tömegrendezvényekről, az SS őrök alig tudják visszafogni a tömeget, főként nőket, asszonyokat, gyerekeket akik lelkesednek a Führerért, mind meg akarják ölelni és könnyes szemmel kísérik Németország megmentőjét.

Hitler felszámolta a munkanélküliséget, a társadalmi osztályok közti ellentétet megszüntette, a z egész nemzetet egyesítette, nem voltak társadalmi feszültségek, rend, béke és szeretet sugárzott az országból amikor a zsidó pestis eltűnt Németországból. Nevét soha nem fogja elfelejteni a világ, és a zsidó hazugsághalmaz egyszer összedől, mint egy kártyavár és utána az igazság a felszínre tőr! Boldog születésnapot! Heil Hitler!







Nincsenek megjegyzések: