2011. február 24., csütörtök

Székely Pajzs Toborzó!

A Székely Pajzs keres cselekvőképes, Székely - Magyar nemzeti öntudattal rendelkező embereket, nemzetépítő és nemzetvédő tevékenységre. Tevékenységi körök és jártasság, tapasztalat:

- Rendezvény szervezői feladatkörre.
- Hagyományőrző Magyar vásár szervezésére.
- Táborok, túrák, csapatépítő tevékenységi körre.
- Utazásszervezés, utaztatás határon túli területekre.
- Egyesületi, közhasznú és alapítványi tevékenységi körre.

Csak és kizárólag olyan személyek jelentkezését várjuk, akik érdemben és cselekedeteikkel bizonyítani is tudják azt, hogy a hazaszeretete, hagyományaink, kultúránk ápolása és fenntartása fontos. A cselekedet és alkotó képességünk eredménye az, ami bizonyíték és értékelhető. Önmagunknak és Hazánknak tartozunk csak elszámoltatással és a lelkiismeretünk tükrében, lehet tevékenyen dolgozni, bizonyítani, hogy Székely - Magyarnak születtünk! A Nemzetszolgálat egy olyan tevékenység mely a tudatunkban, hitünkben és szívünkben rejlik és ennek a felszínre hozatala, késztet minket olyan cselekedetre, mellyel a Magyar Nemzet Kultúráját, Történelmét és Hitét ápoljuk, fenntartjuk, tiszteljük és teszünk hozzá


Székelyek vagyunk és azok is maradunk. Erre neveljük gyermekeinket is, akik már előnyösebb helyzetben lesznek a nemzeti önrendelkezés terén.
Székelyek vagyunk, a magyar nemzettest részeként.
Várunk mindenkit, ideológiai, pártpolitikai és vallási megosztottság nélkül, aki szívén viseli a székelység sorsát és tenni is akar érte.


Érdeklődni: szekelypajzs@gmail.com

Jelmondatunk: "Egységben az erő”!

Isten áldása legyen a székelységen és a Magyar Nemzeten.

Nincsenek megjegyzések: