2012. március 22., csütörtök

Három "neónáci" ex katona NEM bűnös a Toulouse-i merényletsorozaban!

Bár a francia sajtó és néhány politikus hamar bűnbakot szeretett volna keresni a Toulouse ban elkövetett etnikai  gyilkosságokra,a rendőrségi jelentések arra jutottak,hogy a három egykori katonák melyek felemelt jobb karral és egy nemzeti szocialista német harci zászlóval voltak lefényképezve ,nincs semmi kapcsolat ezzel az esettel.
A rendőrség azt mondta,hogy kihallgatták és elterelődött minden gyanú róluk.

Az ex katonák melyeket kizártak a nyílvánosságra került "kompromitáló" kép után néhány évvel ezelőtt,ők voltak a hétfői merényleteknek a fő gyanúsítottjai melyben a Toulouse-i héber vallásos iskola előtt lelőttek egy rabbit és 3 zsidó gyermeket melyek mind négyen életüket vesztették.
A támadás mindössze néhány nappal azután történt amikor múlt csütörtökön hasonló módszerrel gyilkoltak meg három arab származású franciaországi katonát,melyből ketten muzulmánok voltak.
(frontpress)

Idővel kiderült,hogy szintén egy arab volt a gyilkosságok elkövetői névszerinti Mohamed Merah,aki a palesztin gyermekek halálát akarta megbosszulni melyeket az izraeli hadsereg gyilkolt le.
Persze így nem sikerült a "gonosz,gaz nácikra" kenni a dolgokat,és ez legyen példa az emberek számára,hogy a zog mindig is minket fog bűnbakként választani bármi is legyen,erre készüljön fel mindenki,nem egyedi esetről van szó.

Bővebben itt .

Nincsenek megjegyzések: