2012. március 21., szerda

Amerikai néger nő kiirtaná az összes fehéret



Nem sokat lehet érteni a szerencsétlen valószínűleg bedrogozott néger nő fröcsögéséből, csupán annyit, hogy minden fehéret ki kellene irtani véleménye szerint, ordibálva mindenkinek és mutogatva a fehér csoporttársaira. Költői kérdés: Szélsőséges rasszista, fajgyűlölő megnyilvánulásért lesz-e valami következménye ennek a hatóságok előtt? Természetesen nem

Frissítés: Állítólag azon akadt ki a kirekesztett néger nő, hogy arra a kérdésre, hogy: "Miért öli meg az evolúció a feketéket?" Valaki azt válaszolta, hogy: "Az evolúció nem öl embereket". Valószínű ő ezt úgy vélte, hogy a feketék nem emberek. Nos, ha nem is ez gondolta a válaszoló(biztosan nem), ezután biztosan másképp gondolja. (- a szerk.)

Frissítés2: Backstory:
"Lunatic in my evolution class asking the most absurd question and gets angry when the Prof (Dr. Kajiura) doesn't know how to answer it. Context: The slide we were on just before was about Female Sexual Selection. For instance, female peacocks have selection in their mates, preferring the males with the bigger train of feathers.. Somehow she went off on some tangent with a question about how does Evolution play a role in the killing of all black people... Dr. Kajiura tried to answer her question even though he had no idea what she was talking about. She repeated her question 4-5 more times and it turned into this craziness you see here... "

A női szexuális kiválasztás volt a téma az evolúciós órán amikor a nő feltette a tanárnak azt a témától teljesen eltérő, abszurd kérdést, hogy az evolúció hogyan befolyásolja az összes fekete megölését? Dr. Kajiura próbált válaszolni, de nem értette, hogy ezzel mire akart célozni. A nő megismételte a kérdést még 4-5 alkalommal majd őrjöngeni kezdett..

Angol feliratos verzió: http://www.youtube.com/watch?v=YCuFsJLhvG8

Nincsenek megjegyzések: