2011. július 26., kedd

Erdélyi pedofil zsidó bukott le, cigány kiskorúval

A nagyváradi DIICOT nyomozást indított Charles Fejtő ellen akit azzal vádolnak miszerint egy 14 éves cigány lányt akart kicsempészni Franciaországba szexuális szolgáltatásokért. Ugyanakkor pedofíliával is vádolják mert a lányt kihasználta szexuálisan több alkalommal is. A gyermeket 60.000 euróért "vásárolta" a gyerek saját anyjától. Az "üzlet" nem volt problémamentes, ugyanis a cigányasszony először 20.000 eurót bezsebelt Fejtőtől, majd megszöktette a lányt és visszaköltöztek Nagyszalontára ahova a férfi utánuk ment és végül megállapodtak az összegben.
A cigány lány anyja

A vizsgálat során kiderült, hogy a lányt a férfi bántalmazta, szexuálisan zaklatta, és kényszerítette, hogy orgiákon vegyen részt a barátaival, egyik arab barátja például egy külön szobában szexuális perverziókra kényszerítette.

De ki is az a Charles Fejtő? Nem más mint Fejtő Ferenc, a zsidó kritikus a magyarellenes zsidó "történész", Fejtő (Fischl) Ferenc fia. Aki Franciaországból uszított a magyarok ellen, 1955-ben például a magyarok antiszemitizmusával riogatta a francia közvéleményt. Az ország sorsa hidegen hagyta.

Charles Fejtő

Charles Fejtő mellesleg alapítója az ASPEC gyermekvédelmi szervezetnek, ami az ENSZ égisze alatt működik. Így a gyerekek "megmentése" címén szexuálisan zaklathat bárkit, mindezt az ENSZ támogatásával. Jól nézünk ki.
A Bihoreanul cikkje ITT érthető el.


(Bihoreanul és a Kuruc.info nyomán ns.ellenallas.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések: