2011. július 24., vasárnap

A hulláknak sem kegyelmeznek a zsidók: kiásták Rudolf Hess maradványait



24 évet pihenhetett a szülőföldben
Éveken keresztül német és más nemzetiségű hazafiak zarándokhelye volt Rudolf Hess sírhelye Wunsiedelben - ezt pedig nem tűrhette a bosszú népe, ezért a sírhelyet egykor bérbeadó egyházközség zsidó parancsra úgy döntött: felszámolja Hitler egykori helyettesének sírját.
Így a Süddeutsche Zeitung híradása szerint a sírt szerda hajnalban felnyitották, és a maradványokat – a degenerált leszármazottak egyetértésével – exhumálták. Következő lépésként a holttestet elégetik, és a nyílt tengeren szórják szét a hamvakat.

Zsidójárás előtt...

Hess végrendeletében azt kérte, hogy Wunsiedelben temessék el, ott, ahol szülei nyugszanak, és ahol családi nyaralójuk állt. A helyi evangélikus egyházközség először beleegyezett Hess kérésébe, most mégis úgy döntött: nem hosszabbítja meg a lejáró bérleti szerződést.

...és után
Az egyik Hess-unoka először perelni akart, de később a rokonok mégis beleegyeztek, hogy megszüntetik a sírhelyet. Az évente megrendezett Rudolf Hess-emlékmenetet az elmúlt években már betiltották, illetve a németek számára tiltott volt (!) Rudolf Hess nevének kiejtése a tüntetéseken.
(kuruc.info nyomán nsellenallas.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések: