2012. január 18., szerda

Kutyaevés, magzatleves és brutalitás. Ez Kína!

Sokan kérdezik, hogy mi a bajunk a kínaiakkal. Nos, a megszokott problémán kívül, hogy tönkreteszik a piacot a sok olcsó, rossz minőségű kínai termékkel. Továbbá nem fizetnek adót és lassan elárasztják az utcákat, a legnagyobb probléma a viselkedésük, kultúrájuk. Kegyetlen és barbár nép, az életet egyáltalán nem tisztelik. Aki pedig úgy gondolja, hogy ezek nekünk rokonaink, az nyugodtan odaköltözhet.

Kutyakínzás és vágás:
Link
http://www.bugun.com.tr/video/77426-dunya-bu-dehseti-izliyor-18-videosu.aspx (a videó előtti reklámból a jobb felső sarokban található x-re kattintva léphettek ki)

Magzat leves: Kínában gyakori az úgynevezett emberi magzatleves. Vendéglőkben is találkozhatunk ilyenekkel.
További információ a magzatlevesről: http://manna.ro/szines/kinaban-egyre-nepszerubb-a-magzatbol-keszitett-leves-2011-06-21.html

Elütik a kínai kislányt kétszer is egymás után, senki nem segít rajta.



Ez a barbár, primitív, kegyetlen néphez nekünk semmi közünk! Éljen a fehér Európa!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Oh my God!

Why the fuck did he hit her?

It is obvious that he smashed her in purpose. But why???

White revolution! írta...

Because they are animals,primitive shit's!

Névtelen írta...

Érdekes, csak ezeket tudtad felhozni Kína ellen? Kiragadtál néhány hülyeséget,ami ráadásul nem is mindenhol van. Azt hiszed Magyarországon talán nincs állatkínzás? Itt talán nem dobálják ki az autópályáról szegény kutyákat? Vagy nem akasztgatják fel őket?
A "rossz" áruról pedig annyit, hogy kevés alapanyagból próbálnak, éhbérért előállítani dolgokat, hogy ne éhezzenek!! Tudod, ha nem lenne itthon kínai ruha, akkor mibe öltözködnél? Megvennéd a drága cuccokat, ami megsúgom át van írva kínairól?? Mert ugyanaz. Gondolkozzál már, ugyanis szerintem te vagy az állat! Ja, és még valami, a magyar ember lusta, a kínai nem, ő megdolgozik a pénzéért!